FlyFishing.BG - Онлайн магазин за мухарски риболов

Съборът в отминал, всичко за него може да прочетете тук - http://flyfishing.iantra.com/fly-fishing/flyfishing-fairs/403-fly-fishing-fair-govedartsi-2014

 

Скъпи колеги, и приятели! След внимателно преценяване, взехме решение тазгодишният събор да се проведе всред красивата природа на Рила, над с. Говедарци . Много от вас са били там, така че, везните се наклониха в негова полза! Избраният хотел е " Св. Георги", датата е 6 и 7 СЕПТЕМВРИ /събота и неделя/.
При запазване на две нощувки /петък и събота/, цената е 20 лв. на човек. Ако не съберем достатъчно хора, цената ще бъде 25 лв. на човек. МОЛЯ резервациите да се направят до 15 ЮЛИ . Адресът на хотела, и сайтът му: http://www.govedartsi-hotel.com/reservation/ Мястото е добро, има игрище, подходящо за кастинг.

Ето програмата на събора. Ако измислим нещо, винаги може да добавим ! ПРОГРАМА НА СЪБОРА
Ден първи ,6 септември.
10ч.-Откриване.
10-10,30 ч.- Въпроси и отговори, за всичко ,свързано с мухарството.
10,30-12.30- Муховръз- гост-Тео Атанасов
12,30-13,30- обяд.
14- 16,30- - СЪСТЕЗАНИЕ за далечина и точност. Ще се проведе със пръчка 9 фута, 5 кл. и шнур 5 кл. Всеки участва със своята въдица, шнур и макара . Въдицата трябва да е заводска, 9 фута, 5 кл. Шнур и макара-по избор.
16,30-18- „кастинг клиник”- с Тео Атанасов и Станислав Мънков
18,30- край на програмата .
Ден втори ,7 септември.
10-13,30 ч.- Муховръз-шоу. Ще бъдат избрани 2 модела мухи- ручейник, и еднодневка, които всеки желаещ трябва да донесе- според своите виждания-като материали, обем, и пропорция ! Отделно, майсторите ще разяснят отделните елементи, и ще дискутираме .
14-15ч.обяд
15 ч.-край на събора 

Данчо Савов - Председател на УС на Федерация на Мухарите в България

Моите клубове

Мухарски Клуб "Стримерите"

Спининг Клуб "Стари Видри"

Федерация на Мухарите в България

Европейска Флай-Фишинг Асоциация