FlyFishing.BG - Онлайн магазин за мухарски риболов

Тази книга си открих случайно в книжарница Сиела при едно от последните ми пътувания до София. Реалната й щатска цена е $18, докато тук в книжарницата платих за нея скромните 7.50 лв. Между другото от същата верига книжарници преди време си бях купил още една страхотна книга - "The Art of Fly Tying" - сега също я видях там, цената й също е смешна.
Книжлето на Лефти е страхотно и определено много полезно, както за начинаещи, така и за понапреднали. Започва с подготовката за риболов, минава през подходът към реката, правилната презентация с различните типове шнурове, засичането и борбата с рибата, както и съвети за нейното освобождаване. Пълна е с изключително много правила и съвети - част от които аз лично знам, но не е лошо отново да се прочетат - все пак това е Лефти, а от него винаги има какво ново да се научи. Всичко е изложено много подредено, чисто, ясно и разбираемо (дори и за мен с моя Тарзан Инглиш), а и при тази цена смятам, че покупката на книгата е повече от задължителна.

 

Цитати от приятели

" Калин Пенков - София За мен лично точно книгите са покупките, които безспорно си струват всяка стотинка  и като си поръчам ги чакам с по-голямо нетърпение от всяка въдица или материал ... иначе откриването на топлата вода може и да е интересно занимание за някой, 'ма аз не си падам ... "
Калин Пенков (jeeves) - София

Моите клубове

Мухарски Клуб "Стримерите"

Спининг Клуб "Стари Видри"

Федерация на Мухарите в България

Европейска Флай-Фишинг Асоциация