FlyFishing.BG - Онлайн магазин за мухарски риболов

На 8-ми Декември 2012 направихме първата сериозна среща на всички официални мухарски клубове след регистрирането на "Федерация на Мухарите в България". 

Срещата протече в положителна работна атмосфера и в приятна конферентна обстановка, за която се погрижиха домакините от клуб “Царевец”.

Присъстваха представители от всичките клубове на Федерацията - Клуб по риболов с муха “София-94“- София, Мухарски клуб „Стримерите“- Русе, Клуб по риболов с изкуствена муха и шнур „Хатч“- София, Мухарски клуб „Майна Флай“- Пловдив, Клуб по спортен риболов „Царевец“ – Велико Търново и Мухарски клуб „Стари Видри“- София.

В дневния ред се разгледаха най-належащите въпроси, както за целта бяха съставени работни групи по отделните дейности – „ Национални мероприятия“, „Състезания“, „Връзки с държавни институции и клубове“ , „Връзки с международни организации“ и др.

Вече е определена датата за Годишния Мухарски Събор 2013г. – тя е 27 и 28 Април 2013 г. (събота и неделя). Съборът ще се проведе в близост до Пловдив.

Така също, се реши Федерацията да организира две състезания през следващата 2013 година.

Ето и снимки от работната среща:

 

Цитати от приятели

" Д-р Константин Братанов Какво чух?... Чуйте и вие.......ето тук... звукът от перфектната сглобка , лекото девствено шумолене на калъф изнизващ се от новият си тубус.. Лекото проскърцване на гладка шнурова повърхност..Плющене от косене на трева с мухарка.. Нежният, готов за подвизи аванс.. Чух как излиза потта от кожата под палещото слънце..изтикана от безжалостният упорит ентусиазъм мотив – “Да пробвам всичко.”..То е тук!...Кога , ако не сега!..
  "
Д-р Константин Братанов - София

Моите клубове

Мухарски Клуб "Стримерите"

Спининг Клуб "Стари Видри"

Федерация на Мухарите в България

Европейска Флай-Фишинг Асоциация