FlyFishing.BG - Онлайн магазин за мухарски риболов

stop view Info
/
   preview
   Album
   Photo
   Date
   Dimensions
   Filename
   File size
   Camera
   Focal length
   Exposure
   F Number
   ISO
   Make
   Flash
   Views
   Comments
   ozio_gallery_fuerte

   В понеделник имахме профилактика на тока в офиса ... миналата година по време на профилактиката стана доста добър излет. Времето беше както вещаеха прогнозите - облачно, превалявания, откровен дъжд, и без дъжд, като периодично се сменяха. Още с пристигането си на Ценово веднага се насочих към едно място, където предния път ми се откачи распера Жоро. Няколко подавания на стримера (попъра) в малкия бързей пред падналото дърво - нищо. Прецизно подаване точно след клоните във водата - моментален удар - не беше Жоро, а друг распер - доста приличен, далеч все пак от Жоро, но имайки впредвид не малкото му тегло и огромния бързей, от който трябваше да го извадя - удоволствието беше максимално:От там - съседното село Белцов - отдавна не бях ходил. Прекрасни места, но за съжаление нямах атаки на харамиите.

   Следващата дестинация, след като взех Павката Маринов по пътя - бента на Долна Студена - той със спининга, аз с мухарката бързо дръпнахме по едно дребно расперче. Минавайки от другата страна на вече построения наново мост имах две пропуснати много силни атаки на един стример с малко по-дълга опашка - харамията захапваше опашката, но не и куката. Както преди две години бързо с нипера я подкъсих, но шанса вече беше отминал...


   08.Октомври.2007

   Цитати от приятели

   " Д-р Константин Братанов Доближих се тайно.. почти с припълзяване до водовъртежа, който си бях нарочил още от брега и много внимателно се прицелих на границата с тихата вода.. Така се стреснах.. , че ми трябваха няколко минути за съвземане, за да мога що годе да подам прилично втори път.. Цялата струя мигновено след цопването се премести пред очите ми .. Какво беше това животно не видях, но усетих пълна изненада .. като ”водо-тресение” беше... Добре ,че бях все пак на 3-4 метра разстояние .. да не седна.. Второ подаване .. приблизително пак там.. Сега вече подготвен... засичам.. Йес!  "
   Д-р Константин Братанов - София

   Моите клубове

   Мухарски Клуб "Стримерите"

   Спининг Клуб "Стари Видри"

   Федерация на Мухарите в България

   Европейска Флай-Фишинг Асоциация