FlyFishing.BG - Онлайн магазин за мухарски риболов

В тази част на моя блог ще се опитам да представя с по няколко изречения всички големите имена в този риболов, както и мои приятели по хоби. За няколко години успях да се запозная с изключително много хора, с голяма част от тях сме направили много съвместни риболови и почти всичко което знам го дължа на тях. Показали са ми първите стъпки във връзването на мухи, държали са ми ръката, за да ми покажат правилен кастинг, водили са ме на нови за мен реки и места. На много от тях съм благодарил за това, на много не съм и мисля да го направя тук! Имайки впредвид личностите, които ще ви представя съм убеден, че това ще стане най-силната част на сайта!

Няма статии в тази категория. Ако се показват подкатегории на тази страница, то те може да съдържат статии.

Подкатегории

В тази част на моя блог ще се опитам да представя с по няколко изречения всички мои приятели по хоби. За няколко години успях да се запозная с изключително много хора, с голяма част от тях сме направили много съвместни риболови и почти всичко което знам го дължа на тях. Показали са ми първите стъпки във връзването на мухи, държали са ми ръката, за да ми покажат правилен кастинг, водили са ме на нови за мен реки и места. На много от тях съм благодарил за това, на много не съм и мисля да го направя тук! Имайки впредвид личностите, които ще ви представя съм убеден, че това ще стане най-силната част на сайта!

Цитати от приятели

" Калин Пенков - София Oт ‘сички рибари най изтрещели са мухарите и сомаджиите, комбинацията от двете напра’о не ми се мисли ...   "
Калин Пенков (jeeves) - София

Моите клубове

Мухарски Клуб "Стримерите"

Спининг Клуб "Стари Видри"

Федерация на Мухарите в България

Европейска Флай-Фишинг Асоциация