FlyFishing.BG - Онлайн магазин за мухарски риболов

Двамата нови носители на наградата "Iantra Fly Fishing" за 2010 година:

Тодор Атанасов (Theo) - клуб "Фарио" - Берлин, член на EFFA (European Fly Fishing Association) - за раздадените опит и знания на двете срещи с него - в Осеново и в Орешак, като на събора дойде специално заради нас от Берлин. Всички гледахме изумено както майсторството му на масата за връзване, така и перфектния кастинг на моравата, а наградата е за това, че сподели всичко това с нас и по абсолютно земен и човешки начин общуваше с всички и за кратко време сподели уникално количество знания.

Пенко Стоянов - Клуб по Спортен Риболов - Сливен - за многобройните показани през годината мухи - стъпка-по-стъпка в Интернет пространството и най-вече за това, че показа на всички как чрез съвместна работа с ИАРА могат да се зарибяват и опазват популациите на пъстърва в нашите реки - пример, който трябва да последваме всички.

 

Цитати от приятели

" Веско Ранчев - Хасково... само добавям, че още преди три години казах на Алекс, че никога няма да ловя с чешка нимфа, щото мнооого ми прилича на тършуването с бързоловка /директен/ по реката. Тва, че методът бил много успешен и рибен въобще не ме интересува. Аз съм против всякакви състезания свързани с риболова ...
  "
Веско Ранчев - Хасково